Web Analytics Made Easy - Statcounter

محصول جدید بهمن موتور با نام رسپکت (Recpect) یک سدان است که تا پایان سال ۱۴۰۰ به صورت رسمی رونمایی می‌شود.

به گزارش ایمنا، سدان جدید بهمن موتور به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ مجهز است و می‌تواند ۱۴۷ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند، همچنین یک گیربکس CVT ۹ سرعته دستی نیز این سدان را همراهی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود این سدان از نظر پلتفرم مشابه به چری آریزو ۵ و آریزو ۶ است.

کووین ژوآندو ( Cowin Xuandu) یا رسپکت

همکاری گروه بهمن با زیرمجموعه‌های هلدینگ چری از زمان عرضه فیدلیتی بالا گرفته، ریسپکت نام سدان جدید گروه بهمن است که در اصل و در کشور چین به اسم کووین ژوآندو معروف است.

کووین ژوآندو در حقیقت نسخه ارتقا یافته چری آریز و ۷ است و در نمای جلو ژوآندو، شاهد استفاده از سبک طراحی متفاوتی نسبت به سبک طراحی خود کووین هستیم. جلوپنجره حدوداً سبکی مشابه محصولات دوج گرفته و استراکچر کلی قسمت جلو به همراه بخش جانبی خودرو، ناخدا گاه ما را یاد سدان های فولکس واگن می‌اندازد.

نمای ظاهری ریسپکت بهمن موتور

رسپکت (Recpect) بهمن موتور یک سدان کلاس C است که از طراحی به روزی بهره می‌برد. شاید می‌توان گفت جذاب ترین قسمت رسپکت بهمن موتور نمای جلوی آن است که در واقع تا حدودی از طراحی‌های جدید کمپانی پژو الهام گرفته است. یک طراحی خشن که جلو پنجره هم به صورت دو تکه طراحی شد. طراحی چراغ‌های روز هم دو تکه هستند که یک تکه داخل چراغ و تکه دیگر ادامه آن در زیر سپر قرار گرفته است. طبق عکس‌های منتشر شده از این خودرو قسمتی از جلو پنجره آن به رنگ قرمز و دو رنگ آبی در آمده است که تا حدودی شبیه به خودروهای M بی ام و است.

نمای کناری رسپکت خیلی ساده طراحی شده است و وجود تنها دو خط که یکی از چراغ‌های عقب شروع شده و تا روی گلگیر ادامه دارد تا دیگری که باعث شده کمی این خودرو عضلانی به نظر برسد. نمای عقب رسپکت بهمن موتور طراحی خوبی دارد. با اینکه کمی از توازن خارج شده اما باز هم گمان می‌رود که بتواند سلایق مختلفی را پوشش دهد. چراغ‌های عقب دو تکه کاملاً کشیده طراحی شده و بهم نزدیک شده اما متصل نیستند. روی درب صندوق هم یک برآمدگی شبیه باله عقب را داریم که باعث شده کمی رخ این خودرو اسپرت به نظر برسد. روی سپر عقب و در زیر جایگاه پلاک در دو طرف خروجی‌های اگزوز را می‌بینیم اما معلوم نیست که اینها واقعی یا همانند اکثر خودروهای چینی فیک باشند.

طول ۴۶۶۶ میلیمتر عرض ۱۸۲۵ میلیمتر ارتفاع ۱۴۸۳ میلیمتر فاصله محوری ۲۷۰۰ میلیمتر وزن ۱۴۰۹ کیلوگرم کابین و نمای داخلی ریسپکت بهمن موتور

کابین رسپکت جز جذاب ترین کابین‌های بازار ایران است که امکانات خوبی دارد: اول از همه وجود یک صفحه نمایش بزرگ لمسی است که به صورت تقریباً جدا از داشبورد طراحی شده و روی دریچه‌های هوای سیستم تهویه مطبوع است.

در زیر دریچه‌های هوا چندین کلید می‌بینیم جهت تنظیمات سیستم تهویه مطبوع و سایر آپشن های خودرو که با یک قاب کرومی به همراه دسته دنده در یک قسمت قرار گرفته اند. فرمان این خودرو هم به صورت D کات طراحی شده که هم چهره اسپرت خودرو را حفظ کند و هم اینکه راننده فضای پای مطلوبی داشته باشد.

امکانات رفاهی ریسپکت بهمن موتور

از جمله امکانات رفاهی و ایمنی احتمالی این خودرو می‌توان به شش کیسه هوا، رینگ‌های ۱۷ اینچی، تودوزی چرمی، دوربین ۳۶۰ درجه، نورپردازی مخفی داخل کابین، تنظیم صندلی راننده به صورت برقی در شش جهت، تنظیم صندلی شاگرد به صورت برقی در چهار جهت، نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی لمسی برای مولتی مدیا، گرم‌کن صندلی‌های جلو، سیستم‌های ترمز کمکی با برنامه کنترل پایداری ESP، سیستم کنترل کشش یا TCS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز یا EBD، سنسور نور و باران، اتوهلد، فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، استارت دکمه‌ای و سانروف اشاره کرد.

مشخصات فنی ریسپکت بهمن موتور

طبق اعلام گروه بهمن، رسپکت مجهز به یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر است که توان تولید حداکثر ۱۵۰ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. همچنین جعبه دنده این خودرو هم از نوع CVT با تعویض دنده مصنوعی ۹ سرعته است که البته این گیربکس در آریزو ۵ توربو جدید نیز به کار رفته است. بهمن موتور مصرف سوخت ترکیبی آن را نیز ۷ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام کرده است.

خودروی Cowin Xuandu یا همان رسپکت بهمن موتور از پلت فرم چری آریزو ۷ سدان (تولید سال‌های ۲۰۱۳ - ۲۰۱۹) بهره می‌برد که به طور جدی بازطراحی شده است. حتی ابعاد و نسبت‌های کلی خودرو در قسمت درب‌ها و شیشه‌ها حفظ شده است. با این حال از نظر طراحی کاملاً تغییر کرده است و تجهیزات روشنایی و تمام لوازم جانبی خارجی بدنه جدید هستند.

از نظر ابعاد، این خودرو همکلاس با خودروهای هیوندای الانترا یا تویوتا کرولا است و ابعاد آن عبارت است از: طول - ۴۶۶۶ میلی متر، عرض - ۱۸۲۵ میلی متر، ارتفاع - ۱۴۸۳ میلی متر. فاصله بین دو محور نیز ۲۷۰۰ میلی متر است. همانطور که آریزو ۷ اصلی دارای سیستم تعلیق عقب مستقل بود، این خودرو نیز دارای سیستم تعلیق مستقل در عقب و جلو است.

حجم موتور ۱۵۰۰ سی سی نوع موتور توربو محل قرارگیری موتور جلو محور محرک دیفرانسیل جلو گیربکس اتوماتیک CVT تعداد سیلندر ۴ نوع سیلندر خطی تعداد سوپاپ ۱۶ قدرت ۱۵۶ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر در ۱۷۵۰-۴۰۰۰ دور بر دقیقه حداکثر سرعت ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت نوع سوخت بنزین

قیمت حدودی ریسپکت بهمن موتور

ریسپکت، خودروی جدید گروه خودروسازی بهمن در حال تست و بررسی در خیابان‌های تهران دیده شد و قرار تا پایان سال جاری روانه بازار شود و احتمالاً قیمت آن بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

کد خبر 536773

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خودرو جدید بهمن موتور بهمن موتور محصولات بهمن موتور قیمت محصولات بهمن موتور بررسی خودرو respect ماشین respect خودرو respect چه ماشینی چري خودروی جدید بهمن موتور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طراحی شده میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در مراسم رونمایی از این موتور با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه افزود: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

یک شرکت دانش‌بنیان متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق ۴ ساله، در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و امرز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دکتر دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آنها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده است، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

وی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرده است.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این طرح، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این طرح موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات این گروه تحقیقاتی و فناور می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سامانه راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالوژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • مدل «ددپول» گوشی پوکو F6 می‌سازد؟
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت