Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@17:52:31 GMT

خودرو جدید بهمن موتور از راه رسید

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۴۳۰۰

نیمه اول آبان ماه امسال بود که در نشست خبری بهمن موتور، اعلام شد که این شرکت برنامه دارد تا اوایل اردیبهشت ماه سال آینده حداقل 4 محصول جدید را وارد خط مونتاژی خود کند. یکی از این خودروها که در سگمنت سدان‌ها قرار می‌گرفت و اتفاقا نام تجاری‌اش هم در آن کنفرانس خبری منتشر، ریسپکت بود.

همان‌طور که پیش‌تر در رابطه با اصالت خودرو مذکور صحبت هایی را با شما مخاطبان در میان گذاشتیم، معلوم شد که در حقیقت کووین ژوآندو همان بهمن ریسپکت پرایم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ساعاتی پیش بود که در همین رابطه، یکی از مخاطبان پایگاه خبری چرخان تصاویری از یک دستگاه کووین ژوآندو یا همان بهمن ریسپکت پرایم که برای آزمایش و تست های فنی وارد کشورمان شده را به ما ارسال نمود.

کووین یکی از برندهای زیرمجموعه‌ هلدینگ چری بوده که عملا تولید محصولات اکونومی پلاس را برعهده دارد. لازم به ذکر بوده که باتوجه به برخی اخبار، هم‌اکنون چری با اینکه دیگر سهام‌دار عمده این شرکت محسوب نمی‌شود، اما در زمینه مدیریت و توسعه محصول همکاری‌های بسیاری را انجام می‌دهد. اکنون که همکاری گروه بهمن با زیرمجموعه های هلدینگ چری از زمان عرضه فیدلیتی بالا گرفته، می‌توان دید که بهمنی‌ها بیشتر به فکر تصاحب خودروهای چری هستند.

معرفی کوتاه بهمن ریسپکت

کووین ژوآندو در حقیقت نسخه ارتقاء یافته چری آریزو7 بوده که گویا بزور خواسته تا خود را خودرویی بروز نشان دهد! در نمای جلو ژوآندو، شاهد استفاده از سبک طراحی متفاوتی نسبت به سبک طراحی خود کووین هستیم. جلوپنجره حدوداً سبکی مشابه محصولات دوج گرفته و استراکچر کلی قسمت جلو به همراه بخش جانبی خودرو، ناخداگاه ما را یاد سدان های فولکس واگن می‌اندازد.

خودرو Cowin Xuandu یا همان بهمن ریسپکت پرایم مجهز به یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ بوده که با اتصال به گیربکس 9 سرعته CVT ساخت برند KUNPENG توانایی تولید 150 الی 156 اسب بخار، قدرت و 230 نیوتن متر، گشتاور را دارد. یعنی دقیقا با پیشرانه خودروهای آریزو5 توربو جدید و چری آریزو6 یکسان است؛ پس به همین علت است که شاهد تست‌های تطبیقی طولانی برای بهمن ریسپکت نخواهیم بود؛ زیرا این پیشرانه و گیربکس جواب خود را در حدی برای بازار ایران داده‌اند.

جهت اطلاع، طول این خودرو 4666 میلی‌متر، عرض آن 1825 میلی‌متر و ارتفاع آن 1483 میلی‌متر است و فاصله بین دو محور 2700 میلی متری است.

این‌طور که معلوم است، سطح آپشنی ژوآندو با چری آریزو6 یکسان بوده و تنها در برخی پارامترها نسبت به آریزو6 برتری دارد. از جمله امکانات مهم کووین ژوآندو می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

    سانروف     سیستم کروز کنترل     6 ایربگ ایمنی در ده نقطه     تنظیم برقی صندلی راننده در 6 جهت و صندلی سرنشین جلو در 4 جهت و به صورت برقی     دوربین 360 درجه     سنسور نور و باران     گرمکن صندلی های جلو     سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای خودرو     نورپردازی کابین     ترمز پارک برقی همراه با اتوهولد     فرمان D-CUT     سامانه کنترل پایداری، کنترل کشش و…     تهویه مطبوع الکتریکی     تریم چرمی و دو رنگ صندلی ها     آینه ها به صورت تاشو برقی به همراه گرمکن     دریچه تهویه مطبوع ویژه سرنشینان عقب     فرمان کمکی برقی     و…

با مشاهده موارد مذکور، می‌توان نتیجه گرفت که باتوجه به سیاست های بهمن موتور و گروه بهمن، این خودرو با قیمتی پایین‌تر از رقبا عرضه خواهد شد. رقیب و در عین حال خواهر خوانده بهمن ریسپکت، در حقیقت چری آریزو6 بوده؛ اما باتوجه به قیمت گذاری که بهمن موتور در سایر خودروها انجام داد، می‌توان حدس زد که احتمالا قیمت ریسپکت در ایران مشابه آریزو5 توربو جدید خواهد بود. حال فقط باید صبر و کرد دید که رویه عرضه محصولات بهمن موتور به چه سویی رفته و آیا این خودرو طی شش الی هفت ماهی که مدیرعامل این شرکت گفت، به صورت رسمی وارد بازار ایران خواهد شد یا خیر؟!

منبع: چرخان

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بهمن موتور میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟